Wednesday, December 1, 2010

Papago X5 Untuk Android

Salamualaikum para pembaca..
  Dalam dunia globalisasi yang kaya dengan teknologi ini, GPS atau Global Positioning System sudah semestinya sebati dengan hidup kita.. tidak perlu rasanya untuk saya mencritakan kegunaannya..

 Banyak GPS yang sudah ada di pasaran  seperti Garmin dan Papago tetapi adakah ianya boleh di gunakan di telefon bimbit kita??

 Hampir kesemua Smartphone pada hari ini telah dilengkapi dengan sistem GPS ini. Untuk smartphone yang menggunakan platform windows mobile mereka boleh menggunakan sistem GPS seperti Garmin.

   Bagi yang menggunakan platform ANDROID seperti saya, kini anda juga berpeluang menggunakan sistem GPS yang menawarkan perkhidmatan lebih kurang sama atau lebih dan yang pasti adalah percuma..

Hanya ikut beberapa langkah dan sistem GPS PAPAGO X5 siap sedia dalam android anda.

Currently baru sahaja selesai exam arab.. perghh.. mantopp

6 comments:

  1. seriusss cakap semartt..aaaa..nak satuuuu..

    ReplyDelete
  2. bole2.. cri la kat kedai..ahaha.. mcm2 galaxy ader.. Galaxy S ade Galaxy 5 pon ader..hehe siap ngan Android Fruyo lg

    ReplyDelete
  3. salam...
    untuk blackberry ada tak?

    ReplyDelete
  4. Blackberry die tak guna papago. die guna Garmin.
    abg Khuzai: sangkut kat langkah yg ke bpe

    ReplyDelete
  5. bro,garmin xde ker?xreti ler guna papago ni

    ReplyDelete